Mi Induction Heating Rice Cooker

Chytrý tlakový rýžovar s indukcí

Objevte více
Výhody tlakového hrnce a indukce
Litinová vnitřní vrstva
Obsah 3 litry
Chytré vaření
Kontrola teploty

Elektromagnetická indukce

Princip je stejný jako u indukční varné desky, kde měděná cívka spolu s atomy kovu vytváří elektromagnetické pole. To umožňuje rychlé zvýšení teploty, rovnoměrné zahřívání vnitřní nádoby a nahrazuje funkci pokličky. Zrníčka rýže tak při vaření vypadají jako by tančila.

Tlakové vaření

Při dosažení přibližně 105℃ rýže plně uvolní své živiny a cukry, toto obyčejný rýžovar nedokáže. Při vaření v Mi Induction Heating Rice Cooker rýžovaru je vnitřní nádoba pod tlakem 1.3 barometru, a tak teplota ve vnitřní nádobě vzrůstá až na 105℃, při každém soustu si proto můžete vychutnat jedinečnou chuť a vůni rýže.

Lahodná chuť

Pro přípravu té nejlahodnější misky rýže je nejvhodnější použít tlakový rýžovar se zdokonalenou elektromagnetickou indukcí. Pro rovnoměrné vaření rýže a zachování živin využívá špičkovou technologii mikro-tlakového ohřívání. Díky vnitřní litinové nádobě má rýžovar jedinečnou tepelnou stabilitu a magnetickou propustnost. Dle druhu rýže a vašich preferencí lze chytrým ovládáním nastavit teplotu, aby byla rýže uvařená do takové měkkosti, jakou máte rádi. Rýžovar disponuje také dálkovým ovládáním pro pohodlnější vaření.

  • Chytré ovládání
  • Tlakový ohřev – magnetická indukce
  • Vnitřní litinová nádoba
  • Kontrola teploty

Vnitřní nádoba ze šedé litiny

Zkušení kuchaři při smažení stále raději používají litinové nádobí pro jeho vynikající tepelné vlastnosti. Na rozdíl od nádob ze slitin či nerezu, vede litina teplo rovnoměrně a bez výkyvů. Šedá litina má silnější tepelnou stabilitu a zároveň je vhodná pro elektromagnetickou indukci. Pro vnitřní nádobu je tím nejlepším možným materiálem.
Rýžovar Mi Induction Heating Rice Cooker neobsahuje slitinové materiály s průměrnou tepelnou vodivostí, které jsou na trhu běžně používané. Šedá litina má silnější indukční vlastnosti i silnější schopnost uchovávat teplo. Nádoby od společnosti Seiko prochází 69 kroky výroby. Jídlo se prohřívá více rovnoměrně a izolační vlastnosti pomáhají nádobě uchovat si teplo, uvařená rýže je pak voňavá a jemná. Jakmile nádobu uchopíte, sami můžete zvážit její bytelnost

Vůbec nelepí! Ochranná vrstva od japonské společnosti Daikin

Nepřilnavý PFA povrch, který se snadno čistí a je odolnější

Mytí nádobí po vaření bude odteď snadnější. Rýžovar Mi Induction Heating Rice Cooker využívá nepřilnavou PFA vrstvu od japonské firmy Daikin. Tato na výrobu nákladná vrstva se široce používá v japonských rýžovarech. Ve srovnání s obyčejným teflonovým (PTFE) povrchem je struktura více hladká a nepřilnavá, je také odolnější. Otrava s mytím nádobí díky Mi Induction Heating Rice Cooker rýžovaru jednoduše zmizí.

Přes 2000 způsobů vaření

Chytrá teplotní křivka, různé způsoby vaření pro různé druhy rýže

Možná jste si mysleli, že tlakové vaření, magnetická indukce a litinová vnitřní nádoba stačí, aby byl Mi Induction Heating Rice Cooker špičkovým výrobkem. Ale aby byl výrobkem té nejvyšší třídy, je třeba, aby dovedl dobře uvařit každý druh rýže. Teprve tak se stává tím nejlepším. Pro získání měkké, lepivé rýže s maximem živin, vůně a chuti je při vaření potřeba zohlednit její druh a původ. Nasbírali jsme velké množství dat a vytvořili přes 2000 způsobů vaření rýže. Naskenujte telefonem čárový kód na balíčku rýže a rýžovar k ní přiřadí ten nejvhodnější způsob přípravy. Kdy by se měla voda začít vařit? Kdy snížit teplotu? Jak velký tlak použít? Zaznamenaná data se neustále optimalizují a co dříve nešlo regulovat, lze dnes snadno nastavit

Mobilem nastavíte dobu spuštění a rýžovar vás upozorní, že je jídlo hotové!

Odteď můžete rýžovar ovládat dálkově svým telefonem a nastavit dobu spuštění večer na ráno nebo v práci před návratem domů. Můžete si také nastavit upozornění, že se rýže dovařila. Díky schopnosti zachovávat teplo po dlouhou dobu (a to až 24 hodin) bude rýže i nadále měkká a teplá. Jídlo má neuvěřitelnou léčivou sílu, jedno voňavé al dente sousto dokáže spravit celý den.

Nastavte si výslednou texturu rýže, tak jak to máte rádi

Chytrá technologie kontroly vám umožňuje ovládat teplotu při vaření a tím uzpůsobit výslednou texturu rýže vašim preferencím a chuti. Rýžovar sám upraví dobu vaření a sílu ohřevu podle vašich instrukcí, výsledná textura a rýže je pod vaší kontrolou. Průběh vaření lze také nastavit podle místních preferencí online analýzou lokálních dat a tak zajistit, že vám bude chutnat.

Připravte si přísady, rýžovar vám pomůže lahodně uvařit

Rýžovar Mi induction Heating Rice Cooker disponuje mnoha nejrůznějšími recepty a automaticky vám umí doporučit oblíbená jídla i aktualizovat postupy přípravy. Od výživných obilných kaší až po chutnou zeleninu a maso, snadno uvaříte a doplníte všechny potřebné živiny.

Snadné čištění

Lehce odnímatelné víko pro pohodlnější čištění. Snadno vyčistíte každý záhyb.

Designový domov od předsíně po kuchyň

Rýžovar Mi Induction Heating Rice Cooker je nejenom užitečný, ale také krásně vypadá. Do vaší kuchyně přináší designovou atmosféru, spolu s jídlem bude ozdobou každého stolu. Aby byl jako umělecké dílo, opustili jsme složité tlačítkové menu a barvy. Použili jsme pro vnějšek čistou bílou barvu a jednoduchý design ovládání. Je to nejenom vysoce výkonný rýžovar, ale i designový doplněk pro vaši kuchyň.

Jednoduché ovládání

Jsou zachovány nejčastěji používané funkce, ostatní funkce lze ovládat přes mobil. Jasné ovládání a více funkcí.

Vynálezce tlakového rýžovaru s indukcí Naito Takeshi

Vedoucí technologického vývoje
Bývalý ředitel oddělení vývoje rýžovarů ve společnosti Sanyo
Vynálezce technologie tlakových rýžovarů s indukcí

Chci dělat rýžovary lépe a prodávat je i v Japonsku!”— Naito Takeshi